ARCULAT TERVEZÉS

LÓGÓ, ARCULAT, BRAND, KATALÓGUS, SZÓRÓLAP, PLAKÁT, MEGHÍVÓ

A céged meglévő arculatát szeretnéd megújítani? Logót szeretnél vállalkozásodhoz?

Megrajzolom a céged új logóját, elkészítem arculatát és az új névjegyed is rám bízhatod.
Megannyi kreatív munka jöhet még szóba, aminek a megalkotásában segítségedre lehetek. Hirdetések, szórólapok, reklámtáblák, kis és nagy plakátok, katalógusok, meghívók.

Az imént felsorolt marketing anyagokon tud a céged, vállalkozásod, esetleg saját magad megjelenni. A jó megjelenés sikert, ismertséget és üzletet hozhat. A jó megjelenés megtervezését érdemes tehát tervezőre bízni.

 

Sokan hiszik, hogy az új vállalkozásnak csak egy logó kell, amit mindenre rányomtatnak és meg is van oldva a jó megjelenés.
A logó minden márka arca, ez igaz. Ez adja az első benyomást, ezért rendkívül fontos. A jó logó azonban önmagában nem sokat ér, ha nincs meg hozzá a vállalkozás teljes arculata. Az arculat magába foglalja a logót, de nem azonos vele. Az arculat nem más, mint vizuális identitás, betűtípusok, színek, ikonok, képek, formák összessége. A vizuális egység és az azt használó szervezet által képviselt tevékenység, célok, értékek adják a márkát, azaz a brand-et.

Szélesebb spektrumot bejárva kell vállalkozásunk arculatának tervezésekor eljárni. Szívesen segítek ennek a kiterjesztett vizuális képnek a megalkotásában.

 

 

 

PORTFÓLIÓM

Kíváncsi vagy milyen kreatívokat terveztem?

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM

Tervezőként az alábbiakban tudok a segítségedre lenni. Válassz a szolgáltatások közül és bízz meg a kreatívod megtervezésével!

WEBOLDAL TERVEZÉS

 

DESIGN TANÁCSADÁS

 

EGYEDI GRAFIKA

 

Nem kaptál mindenre választ? Kérj ajánlatot!

Kérdezz nyugodtan, biztosan találunk megoldást design kérdésekben!

Töltsd ki az alábbi mezőket és kérj ajánlatot!

1 + 4 =