Rólam

“És az akarok lenni, ami akkor voltam, mikor az akartam lenni, ami most vagyok.”

Zongor Roni vagyok, kortárs festő- és tervezőművész. Az alkotás, a létrehozás az egyik legfontosabb dolog a számomra.

Egy ideális szépség megteremtésére törekszem azokban a dolgokban, amiket készítek. Ez egy csodálatos hitvallás. Amióta ismerem magam, rajzolok. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen (MOME) végeztem formatervezőként, majd design menedzserként. Az egyetemi felkészítőtanárom, sokszor kérdezte, miért nem a festő szakra adom le a jelentkezésemet. Azt éreztem, az nem elég. Szükségem volt arra, hogy alkalmazott művész legyen belőlem. Így tudok a legtöbbet tenni a harmónia továbbadására.

Kezdetben tárgyak tervezésével, most már mindezt a virtuális térben. Hiszek a vizuális környezetünk ránk gyakorolt hatásában, így abban is, hogy ha esztétikusat alkotok, azzal másokat is boldoggá teszek. Ügyfeleim magánszemélyek, kisvállalkozások, startup cégek, nagy vállalatok, szervezetek, intézmények, de lehet bárki, aki úgy érzi, szüksége van új “külsőre”. Stílusos megoldásokat kínálok az arculattól a weboldal tervezésig. Legyen az logó, névjegykártya, arculat, hirdetés, szórólap, bármilyen kreatív anyag, webdesign és webfejlesztés.

A vizuális kommunikáció terén számíthatsz rám. Bízd rám grafikai munkáidat!

TERVEZŐKÉNT AZ ALÁBBIAKBAN TUDOK A SEGÍTSÉGEDRE LENNI.

ARCULAT TERVEZÉS

 

WEBOLDAL TERVEZÉS

 

DESIGN TANÁCSADÁS

 

EGYEDI GRAFIKA

 

TANULMÁNYAIM – MOME, BRAUN, NANTES, ZIRC

MA diploma – design menedzser, MOME, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Budapest Magyarország

MA diploma – formatervező művész, MOME, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Budapest Magyarország

Gyakorlat, ösztöndíj – designer gyakornok, Braun GmbH design részleg, Kronberg Németország
Ösztöndíj – hallgató, L’ecole de Design de Nantes Atlantique, Nantes Franciaország
Gimnázium – vizuális kommunikáció szak, III. Béla Gimnázium, Zirc

Tanáraim, akik meghatározták a munkásságomat, a teljesség igénye nélkül: Borka Sándor, Hegyeshalmi László, Szűcs István, Baska József, Fajó János, Bárkányi Attila, Prof. Stefan Lengyel

 

 

“Painting with love, design with care” by roni zongor

Amikor nem alkalmazott művész vagyok, akkor festek.

“Kortárs festmények, életigenlő, graffitis, plakátszerű stílusban”. Ezzel a jellemzővel illetik az olajképeimet. Ne hagyd elveszni a lehetőségét annak, hogy boldogságot csempéssz magad köré. Látogass el az ART oldalamra és tudj meg többet a festészetemről. Válassz közülük ajándékba vagy magadnak és vigyél haza egy kortárs alkotást!