WEBOLDAL TERVEZÉS

WEBDESIGN, WEBOLDAL FEJLESZTÉS, PROGRAMOZÁS

Újdonsült vállalkozásodnak még nincs weboldala? Esetleg nem vagy elégedett a mostanival? Nem lehet jól látni telefonon a honlapodat?

Bízd rám a virtuális kirakatod megálmodását. A weboldal nem más, mint információval ellátott felület, mely kapcsolatba lép velünk. A színek, betűk, formák, képek, videók, valamint az interakció teszi a jó weboldalt igazi élménnyé. Nem mindegy tehát, milyen a honlapunk. A site jól megtervezett grafikus felülete, felhasználói élménye sikerre viheti a vállalkozásod.

Az oldal szöveges tartalma, a képek, formák és színek mind a cégarculat webes megjelenítését kell hogy szolgálják úgy, hogy plusz élményt nyújtanak. Az érthető és élvezhető weboldalak kapcsolatot teremtenek végül a felhasználó és a weboldal között.
A tervezők igen izgalmas kihívás elé néznek, hiszen a honlapokat nem csak az asztali gépünknél, hanem akár útközben a telefonunkon is böngészhetjük. Képzeljük el milyen lehet olyan varázslatos papírlapra tervezni, mely alakváltoztató. Egyszer nagy, majd kicsi, máskor inkább függőleges alakú, később pedig újra vízszintes forma. Ez a reszponzivitás fogalma a weboldalak esetében.

 

Azt jelenti, hogy a weboldal eszközfüggetlenül van leprogramozva, azaz a felhasználói környezethez idomul. Tehát ha mobilon böngészik, akkor is tökéletesen olvasható és élvezhető, mint asztali számítógépen, laptopon vagy tableten. A tervezés során így figyelembe kell venni azt, hogy az adott felületből (PC, tablet vagy mobil) milyen módon tudjuk kihozni a legjobbat.

Mint designer nem csak a weboldal kinézetét tervezem meg, hanem el is készítem azt. Számíthatsz a színtan és grafikai tudásomra, ha célszerűt, egyértelműt, átláthatót, intuitívat és szépet szeretnél.

PORTFÓLIÓM

Kíváncsi vagy milyen kreatívokat terveztem?

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM

Tervezőként az alábbiakban tudok a segítségedre lenni. Válassz a szolgáltatások közül és bízz meg a kreatívod megtervezésével!

ARCULATTERVEZÉS

 

DESIGN TANÁCSADÁS

 

EGYEDI GRAFIKA

 

Nem kaptál mindenre választ?

Kérdezz nyugodtan, biztosan találunk megoldást design kérdésekben!

Töltsd ki az alábbi mezőket és kérj ajánlatot!

6 + 1 =